fredag 30 november 2012

Statusuppdatering

Spenderar fredagsmorgonen med att mysa med familjen och färga håret. Nej ingen ny färg utan jag förbättrar det röda bara. Måste göra det minst en gång i veckan om det ska hålla sig snyggt. Plötsligt minns jag varför jag tröttnar på rött hår så snabbt. Om två timmar sitter jag och trycker i mig julmat, ska på julbord med jobbet och även om det känns lite tidigt så är det lika god mat för det. Folk brukar fråga mig vad jag äter på julbordet då jag inte gillar kött, men det finns ju massor. Jansson, rödbetssallad, bryssellkål och ägghalvor. För att inte tala om efterrättsbordet, ris ala malta, chokladmousse, tryffel och snickerskakor för att nämna några.

Om två veckor på måndag börjar jag jobba, det känns rätt ok faktiskt. Men jag kommer att sakna lillskruttan väldigt mycket. Särskilt på onsdagarna då jag jobbar 11 timmar, men det är bara tillfälligt så länge maken är hemma. När hon börjar dagis går jag lite kortare dagar. Mannen har idag gått på sin semester/övertidsledighet/pappaledighet så vi får två veckor hemma tillsammans allihop. Vi får se vad vi hittar på men nån tur till svärföräldrarna blir det väl i all fall.

Andra tanden har hittat fram i underkäken på lillmonstret och hon har lärt sig ett nytt ord: kaka. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det då jag inte tycker att vi äter kakor särskilt ofta. Hon har dock inte kommit så mycket längre i det här med att gå. Det känns fortfarande läskigt och hon sätter sig hellre och kryper än att försöka gå när stödet tar slut.

Det händer lite då och då (läs rätt så ofta) att jag hänger upp mig på grejer jag vill ha. Stackars maken som får lyssna på mitt tjat vareviga dag. Detta ofta till följd av att jag sett nått snyggt på en bild eller en person. Just nu tjatar jag om en jeansväst, snakebitepiercingar och en sådan här

 
Och inte klänningen då utan hennes snygga tatuering på halsen. Jag vill ha den nu!!!!!

 2 kommentarer:

 1. Ojoj, det går säkert bra att börja jobba ska du se! Känner dock samma inför saknaden! Hänger Anders med på rytmik sen då? :-)

  Jag tyckte klänningen var snygg jag!! Verkar asjobbigt att färga håret! Därför jag slutade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror att han tänker gå på rytmik i vår. Du har ju en betydligt snyggare färg på håret naturligt än vad jag har.

   Radera