onsdag 24 oktober 2012

Lova 1 år

Bättre sent än aldrig heter det ju och detta inlägg är nästan en vecka senare än vad som var tänkt. Det är ju dock lite svårt att få tid vid datorn när en bebis sitter fast vid en från det att man går upp på morgonen tills man går och lägger sig. Eller bebis kan man knappt kalla dig. Du är så smart nu för tiden att du nog räknas som ett barn, eller rättare sagt en skitunge.
 

 
 
 Första tanden behagade ju äntligen komma förra veckan och fler är på G. Som tur är har du ännu inte haft några besvär av dem men det är ju några fler som ska fram så vi vågar inte ropa hej ännu. Smart är du som sagt och det är helt omöjligt att lura dig genom att gömma saker du vill ha eller att försöka äta eller dricka något annat än det du får. Kaffe öl och coca cola är tydligen himla gott och du skriker väldigt gällt och högt när du inte får smaka. Det gör du iof så fort du vill ha uppmärksamhet och jag försöker ignorera dig men det gör så jäkla ont i öronen.


 
 Det roligaste just nu är att få rota ur saker ur skåp och lådor och jag längtar efter att du ska tycka att det är lika kul att städa efter dig. Andra kuliga saker är att vara på öppna förskolan och att gunga. Bada i badhuset är också kul och i söndags fick du dyka från kanten för första gången. Men det roligaste där är att få äta på alla leksaker. Du har konstant något i munnen och när du vet att du har något du inte får och jag ska ta det ifrån dig så skyndar du dig allt du kan att stoppa det i munnen innan jag hinner ta det och sen skrattar du som bara den. Det är så roligt att vara busig och jag säger ju att du är en riktig skitunge.


Lika mammig som vanligt är du och det är lite jobbigt då du hänger i mina byxor jämt men samtidigt passar jag på att njuta av din kramighet då det inte är länge tills jag börjar jobba nu.

Jag tror att du sa ditt namn häromdagen men jag är inte riktigt säker. Men du har i alla fall lärt dig att efter ett så kommer tuuwåå. Dock har du ingen aning om vad det betyder för ofta när jag frågar dig vad det är du pekar på så svarar du tuuwåå. Men ibland så stämmer det helt klockrent. Du ställer dig mot allt och går gärna runt runt soffbordet men ber jag dig komma en bit bort så sätter du dig ner direkt. Det är alldeles för läskigt att våga stå själv. Men det är nog inte länge kvar tills de första stegen nu.


 

 
Du äter numera gärna hemlagad mat och har inga problem med bitar, trots bristen på tänder. Falukorv är en favorit och vindruvor kan du nog äta hur många som helst.
Grattis på födelsedagen i efterskott mammas älskade skrutta!!

3 kommentarer:

 1. Tiden går så fort. Ska bli roligt att träffa er, om inte vi hinner ses tidigare så ses vi på julknytisen. Kram på er! Cissi & Olle :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi längtar efter att få träffa lille Olle också :-)

   Radera
 2. Så söt och go så man tror man dör!! Kram Emma

  SvaraRadera