måndag 17 september 2012

Projekt sova en gång om dagen del 2

Jag höll henne vaken hela förmiddagen. Det resulterade i att hon vid lunch satt och blundade och skrek och spottade ut maten. Efter att ha fått i henne lite mat skyndade jag mig upp för att lägga den supertrötta damen. Väl i säng var hon så pigg att jag fick ta upp henne till slut. Nu en timme senare har hon äntligen somnat. Nu ska jag äntligen få gå och duscha och klä på mig annat än mysbyxor. Får nog försöka hitta en annan strategi där kanske.

2 kommentarer:

  1. Hej, här sover den lilla en gång om dagen nu oftast och då kan jag få väcka henne efter ett par timmar. Hur ser era sovtider nattetid ut? Här vaknar hon mellan halv åtta och åtta vanligtvis, somnar igen mellan elva och halv tolv, sover kanske ett par timmar och är sen vaken till runt halv nio på kvällen. Hela eftermiddagen är det full fart!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lova vaknar mellan sju och nio, brukar somna igen efter 1,5-2 timmar och sova en halvtimme, timme. Sen brukar hon somna igen vid ett, tvåtiden och sova en till en och en halv timme. Sen är hon jättetrött vid halv åtta igen. Men på slutet nu har hon varit vaken vid en tre fyra på natten och farit runt i sängen i en och en halv timme, vilket är mindre kul. Så jag måste få henne att sova mindre på dagen men hon är ju supertrött. Idag la vi henne kvart över sju för hon bara grät, sen tog det ändå en timme innan hon somnade skitungen.

    SvaraRadera