tisdag 17 april 2012

Kamp mot bebis och mig själv

I kampen om att få bebisen att sluta äta på natten står det just nu Carola-Lova 1-0, wohoo till mig. Hon somnade faktiskt till slut när hon fått komma över till vår säng och fått nappen några gånger. Man ska väl inte ropa hej ännu men det gick väldigt enkelt. Tänk om hon nu snart kunde sluta vakna mitt i natten också. Att få sova längre än tre timmar i sträck vore riktigt lyxigt.

Har nu på morgonen suttit och läst en blogg om en tjej som tränar inför Karlstad stadslopp och jag vill också!! Inte springa stadsloppet kanske men träna. Sen kollade jag på filmsnuttar på viktväktarnas hemsida om kvinnor som gått ner 20-30 kg och jag vill också. Det är så tråkigt att jag alltid ska ge upp direkt, jag har inget jävlar anamma. Men frågan är nu om man ska bli medlem i vv för en massa pengar eller om jag ska försöka själv? Jag vill kunna fullfölja något någon gång, men jag är en riktig latmask. Nu ska jag iaf ta en långpromenad med bebis och hund.

2 kommentarer:

 1. Heja Carola! Duktig du är som kämpar med att få Lova att sluta äta på natten. Jag försökte med John men det slutade bara med att jag var vaken i två timmar istället för 15 minuter (och fick ge homom flaskan ändå) så han får sluta när han vill själv. Han äter ju bara en gång, inte ens det ibland.

  Jag gick med i viktklubb.se för att jag tyckte vv var för dyrt. Där räknar man kalorier istället för points bara. Tyckte det var bra! Har ju lyckats gå ner alla bebiskilon nu. Om du vill träna kan du väl hänga på mig? Jag kan peppa och dra med dig. Jag tränar mån, zumba, onsd, dansaerobics, ibland torsdagar och söndagar spinnpump. Om du är orolig för kordination så kommer du snart in i det. Det är alltid några nya på passen. Vad säger du? Kör från måndag eller? :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, äuhhm ja du. Det är ju så synd att vi har totalt olika smak för de där passen. Jag skulle vilja träna typ core och styrka och sådant för att sedan träna konditionen genom att springa ute, när man vill utan tider att passa. Viktklubb var jag med i för länge sedan och tyckte det var väldigt krångligt, vet inte hur det funkar nu dock. Du kanske får ge mig en lektion. Har du testat gymmet på hälsohuset förresten?

   Radera