onsdag 7 mars 2012

Förändring på G

Sitter i fåtöljen och snorar med färg i håret. Kapade en bit i lördags och det kändes som om det var dags för en ny färg också. Får se om den fastnar bara, mitt hår är så slitet så det kan hända att det kommer fortsätta med att vara blont i topparna. Det återstår att se.

Jag och Lova har fått makens förkylning. Min lilla skrutta hade lite feber i dag och väldigt blöta ögon och rinnande näsa. Att jag själv har ont i halsen och huvudet är inte alls lika jobbigt som att hon inte mår bra. Men hon kommer ju att gå igenom några sjukdomar så det är väl bara att vänja sig. Vi tog dock en tur till stan och lunchade med min mamma, styvfar, äldste bror och hans tjej ändå. Hon låg ju ändå i vagnen större delen av tiden och hon har varit rätt pigg under dagen. Däremot hoppade vi över spädbarnsrytmiken då vi inte vill smittas. Det blev en tur till Bergvik köpcenter också då jag upptäckte att Lova helt plötsligt växt ur många av sina bodys. Köpte fyra enfärgade på HM så nu har hon några fler i alla fall. Inte det roligaste man kan shoppa och det märks då hon har ett överflöd av byxor men som sagt nästan inga bodys. Det följde visst med en tröja till mamman också =)

1 kommentar:

 1. Jag trot inte heller det spelar någon roll om de ligger i vagnen eller i sängen hemma. Det är nog vilan som är det viktiga.
  Vi bar inte heller på babyrytmiken, John hade feber. Jobbigt när de små blir sjuka! :-(

  Hoppas det blir som du vill med håret. Kanske kan ta den där promenaden när barnen mår bättre igen.

  Ha det!
  Kram

  SvaraRadera