måndag 6 februari 2012

Förkylt igen

Tänk att man kan längte efter tid att få städa. Jag har påbörjat den där jäkla städningen femtioelva gånger nu men det slutar alltid med att lillmonstret vaknar mitt i och jag får ge upp. Sen hinner det bli stökigt och skitigt på nytt och det är bara att börja om. Men på onsdag fyller maken år och innan dess bara måste jag hinna ta alltihop. Hade tänkt börja i går kväll när lillan somnat men hon var så snuvig så hon kom aldrig till ro ordentligt utan sov bara korta stunder och vaknade hela tiden. Stackarn var så trött så trött men kunde inte sova. Maken fick sova i gästsängen så att någon av oss skulle vara pigg i morse i alla fall. Men vid ett tiden kanske så lyckades hon somna ordentligt till slut. Hoppas att den här förkylningen går över lika fort som den förra som bara varade i två dar.
Biljakten fortsätter. Skodan gav vi upp efter att ha provkört i några minuter och insett att det inte fanns någon AC, i en bil från 09? Så nu kollar vi mest på Saab eller Volvo men problemet är att vi står i varsitt läger när det gäller dom märkena. Jag vill ha en 9,3 och maken en v50. Men vi kanske får kompromissa och köpa en Passat eller nåt istället. En sak vet jag i alla fall och det är att nån fransk bil blir det dock inte.

1 kommentar:

  1. Stackars lilla Lova! Inget kul när de är så små och är förkylda. Nässugen räddade mig när John var snuvig en hel månad mellan 3 och 4 mån.

    Det finns ju fler skodor än en! Tycker inte ni ska gå bort från det märket.

    Ses på onsdag! Kramar

    SvaraRadera