måndag 23 januari 2012

Måndagskväll

Jag har just nu bud på 48 av mina auktioner. Vad glada de ska bli på ICA när jag kommer dit och ska skicka alla de där paketen. Kanske måste sprida ut det på ett par dagar eller på olika postombud. Jag vet inte ens om det finns några fler här i lilla Forshaga. Jag kommer att känna mig som tomten när jag kommer med mina säckar och jag kan nu i efterhand ångra att jag inte la ut några auktioner per dag istället för att pressa in alla 67 under ett dygn.

Det går bra med chips och godisförbudet och vikten fortsätter att öka suck. Men ikväll stillar jag suget med färsk ananas. Det blir man väl i alla fall inte tjock av, att jag innan dess åt en solbulle behöver vi ju inte nämna.

Sitter just nu och kollar på Guldbaggegalan och inser att man nog borde gå och se den där Simon och ekarna, eller så är det som vanligt så att det är de hyllade filmerna som är dåliga. Enligt mig då. Ovanligt tyst och stilla är det här hemma ikväll också. Lova fick sina första vaccinationssprutor idag och somnade redan vid halv nio. Hon fick inte sova så mycket på dan heller då vi var och hälsade på Emma och John och där var det ju så trevligt så då kan man ju inte sova. Så stackarn var helt slut och dessutom kändes hon varm och då lockade sängen ovanligt tidigt idag. Det får gärna bli en vana.

1 kommentar:

  1. Ujuj, förstår att det är jobbigt med auktionerna! Att du orkar! Bra jobbat! :-) Jag tycker att annanas är ett jättebra supstitut till godis, det är ju så sött och gott!

    John var också tröttis efter att ni gått igår. Han somnade direkt och sov några timmar. Lekdater är alltid spännande! :-)
    Kram kram

    SvaraRadera